Vores elevponyer og heste

TURK råder over flere forskellige ponyer og heste, som bruges til elevholdene. 

Axel

Axel er meget genkendelig med hans dådyr prikker på mulen. Han er en lille pony fuld af energi og glade dage. Han tager alting med ørene fremme, og er altid klar på sjov og spas

Calle

Calle er vores nyeste elevpony, han er en meget mild og rolig pony. Han er også rimelig sej og lader sig ikke afskrække af noget, samtidig er han også en flot dreng!

Karino

Karino er en meget mild hest som har hovedet skruet ordenlig på. Men sidder man og sover oven på ham, så går Karino ingen vejne. Hvorfor lave mere end nødvendigt?

Melle

Melle er en stor dame, som næsten altid er klar til at lave noget, det kræver lige hun vågner. Hun kan være lidt skeptisk over for nye ting, men i dagligdagen er hun bund stabil og gør det bedste hun kan.

Nellie

Nellie er en erfaren dame som har været i elevskolen i mange år. Hun giver en god tur hver gang! Nellie elsker fart, men hun kan også komme ned i gear og passe på de mindre ryttere.

Trille

Trille er den mindste pony i elevskolen, men bestemt også den med mest personlighed! Hun er lige så sød som dagen er lang, hun får nogle gange et chok over farlige ting, men hun er god til at falde ned igen og fortsætte opgaven!

Viljar

Viljar er en frisk dame som elsker fart og spring! Hun har tidligere gået travløb, så hun ved hvordan man får tempoet op, men lad det ikke afskrække, hun kommer også ned i tempo igen.