Pony legestue

Pony legestuen henvender sig til de små og mindre børn, der gerne vil prøve at ride eller blive trukket rundt og nusse med ponyerne. Vi starter i stalden kl 9:30 med at strigle og sadle ponyerne op. Efterfølgende trækker forældrene børnene på ponyerne og de dygtigere får selv lov at ride:) Vi hjælpes med at sadle af og nusse hestene, før vi er færdige ca 11:15. Ponylegestue koster 85 kr pr barn pr. gang eller 350 kr for alle 5 gange. Betaling kan ske kontant eller via Mobilepay i stalden. Tilmelding er ikke nødvendig. 
 
Til ponylegestuen får barnet sammen med forældre eller anden ansvarlig, lov at strigle og hygge med hesten inden ridning. Skridte på heste og trave hvis barnet ønsker det. Der vil være en ansvarlig tilstede, som vil kunne hjælpe med at finde det bedste hold, til den kommende hyggerytter eller kommende verdens stjerne, vi har hold til det hele. Ønsker man bare at komme og hygge, er det bestemt ikke noget krav at man tilmelder sig et hold, det er bare en mulighed. 
 
Da legestue er noget man kan møde op til, som man ønsker det, kan der nogle gange være flere om opmærksomheden end andre gange. Vi lover derfor ikke at legestue er den samme fra gang til gang.

Har du spørgsmål kontakt venligst Lotte Amalie Rasmussen
på mail: turkponylegestue@gmail.com
 
Kom og giv dit barn en dejlig hesteoplevelse!!